Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található.

Szállítási információk

Vásárolj egyszerűen és kockázatmentesen a Sportmedical honlapjáról
négy gyors lépésben:

  1. Válogass kedvedre a termékek között
  2. Dobd a kosárba a terméket
  3. Fáradj a pénztárhoz, add meg a szállítási adatokat (nincs szükség regisztrációra)
  4. Várd a megrendelt termékek érkezését

Rendelj akár a munkahelyedre!

Javasoljuk, hogy amennyiben a napod nagy részét a munkahelyeden töltöd, úgy szállítási címnek add meg a munkahelyed címét, így biztosan megkapod a csomagot a lehető leghamarabb.

bruttó 0-25.000.- Ft vásárlás között a szállítási díj: bruttó 1524.- Ft futárszolgálattal

bruttó 25.001 - 50.000.- Ft vásárlás között a szállítási díj: bruttó 1900.- Ft futárszolgálattal

bruttó 50.000.- Ft felett ingyen szállítunk!

Amennyiben megrendelésed elérte a bruttó 50 000 Ft-ot, úgy ingyenesen küldjük ki a terméke(ke)t, kivételt képeznek a masszázságyak, ezekre a normál szállítási költség fizetendő! 

Gyors és biztonságos szállítás!

A rendelést követően küldünk egy e-mailt a rendelésedről. Ebben még egyszer leellenőrizheted a részleteket, ami egy automatikus email üzenet. Ilyenkor a megrendelésed nem tekinthető elfogadottnak!   Amikor rendelésed állapota megváltozik "feldolgozás alatti" státuszra onnantól fogadtuk el a megrendelésedet, addig csupán csak a megrendelésedet fogadta rendszerünk automatikusan. A következő pedig az "futárnak átadva" státusz, amikor is a csomagot feladtuk, majd 1-3 napon belül megérkezik a csomag az általad megadott szállítási címre.

Rendelési tájékoztató

Az értesítő levélben megadott linkre kattintva a Sportmedical honlapján, nyomon követheted rendelésed feldolgozottságát. Amennyiben nem tudjuk azonnal szállítani a kívánt terméket, úgy mi fogunk felkeresni Téged telefonon, így eldöntheted, hogy vársz-e a termékre, esetleg választasz helyette mást. Ez persze nagyon ritka eset.

Jótállás

A jótállás idő terméktípusonként eltérő lehet. Erről mindig tájékozódj vásárlást megelőzően. Nagyon fontos továbbá, hogy csak szavatossági és felhasználás idő figyelembe vételével küldünk terméket.

Amennyiben a termék ára nagyban eltér a piaci ártól akkor előbb jogkövető vásárlóként hívja vagy írjon ügyfél szolgálatunkra. Ebben az esetben a rendelését nem tudjuk elküldeni , de természetesen próbálunk rugalmasak lenni és megköszönni, hogy a tévedést jelezte munkatársunknak.